در حال بارگذاری فایل ...
اپ سرآشپز ایمان | Chef Imanدسترسی آسان‌تر

مشاوره راه اندازی رستوران، خوشمزه ترین کسب و کار دنیا!

مشاوره و راه اندازی رستوران

مقدمه

اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که هر از گاهی به شروع کسب و کار خودتان آن هم از جنس رستوران فکر می‌کنید، خواندن این مقاله را از دست ندهید، چرا که مخاطب اصلی من خود شما هستید! بدون شک راه اندازی یک رستوران، به عنوان خوشمزه‌ترین کسب و کار دنیا، به همان اندازه که می‌تواند دلچسب و لذت بخش باشد، نیازمندی‌هایی هم دارد. یکی از این نیازمندی‌ها مشاوره راه اندازی رستوران و کسب آگاهی راجع به چگونگی تاسیس یک رستوران است.

شاید به عنوان کسی که در آستانه تصمیم‌گیری برای شروع این کسب و کار است، در این زمینه سوالات زیادی در ذهن داشته باشید. از دغدغه درباره هزینه راه اندازی رستوران گرفته تا محل مناسب برای تاسیس رستوران و تجهیزات مورد نیاز آن که همین الان و از طریق همین فرم می‌توانید مشاوره دریافت کنید. در این یادداشت به راه اندازی رستوران صفر تا صد خواهیم پرداخت. تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

فرمی برای نمایش انتخاب نشده است.

تعیین تعداد ستاره‌های رستوران

در ابتدا پیشنهاد می‌کنیم برای رستوران خود و اینکه قرار است چند ستاره باشید، هدف‌گذاری کنید. چرا که سطح و گرید رستوران در تصمیم‌گیری‌های بعدی شما بسیار تاثیر گذار است. بر اساس رتبه‌بندی استاندارد جهانی، رستوران‌ها از 1 تا 5 ستاره سطح‌بندی می‌شوند. دلایل موثر بر سطح رستوران عبارت است از مجموعه‌ای از عوامل کیفی از جمله : کیفیت و قیمت منوی غذایی رستوران، کیفیت سرویس‌دهی، مشتری‌مداری، امکانات رستوران و ... .

به عنوان صاحب کسب‌وکار برای راه‌اندازی رستوران لازم است بر اساس شرایط و عوامل تاثیرگذاری که در ادامه مطرح می‌کنیم اقدام به هدف‌گذاری برای مجموعه خود داشته باشید. این عوامل بسیار مهم عبارتند از:

  • ارزیابی منطقه جغرافیایی رستوران ( سطح مردم منطقه و مساحت در نظر گرفته شده برای راه اندازی رستوران)
  • وضعیت مشریان بالقوه رستوران( توانایی مالی، سطح فرهنگ اجتماعی، سطح انتظار، سلیقه مشتریان)
  • وضعیت رقبای رستوران(از لحاظ تعداد مشتری، سهم از بازار و میزان فروش).

 در صورتی که در خصوص موارد بالا نیاز به مشاوره و راهنمایی بیشتر برای راه اندازی رستوران داشته باشید، میتوانید از کمک مشاوران و متخصصان ما از طریق تماس با شماره تلفن 09121963216 بهرمند شوید. 

از رستوران سنتی تا فست فود

قطعاً وقتی به راه اندازی رستوران فکر می‌کنید، گزینه‌های مختلفی به ذهن شما خطور می‌کند. از راه‌اندازی رستوران کوچک گرفته تا راه‌اندازی رستوران لوکس و غذاهای سنتی تا مِنوی فست فود و حتی کافی شاپ. اما باید بدانید که راه اندازی هر کسب و کاری از جنس رستوران و سرو غذا، زیرساخت‌ها، تجهیزات و نیازمندی‌های خودش را دارد. اگر به موفقیت بلند مدت کسب و کار خود فکر می‌کنید، باید از همان ابتدا قدم‌ها را درست بردارید وبرای شروع کسب و کار خود از افرادی که در این زمینه تجربیات ارزنده‌ای دارند، کمک بگیرید.

مشاوره راه اندازی رستوران سنتی

هرچند این روزها زندگی به سمت مدرنیته حرکت می‌کند، اما هنوز لذت صرف غذا و نوشیدن یک لیوان چای در فضای نوستالژیک رستوران سنتی، چیز دیگریست. برای راه‌اندازی رستوران سنتی، به همان اندازه که باید به تجهیزات آشپزخانه اهمیت بدهید، همانقدر هم لازم است روی چیدمان دکور سنتی هوشمندانه عمل کنید. 

اما قبل از هرچیز باید منطقه مناسبی را برای راه اندازی رستوران سنتی پیدا کنید. اما این کار چگونه باید انجام شود؟ مشاوره راه اندازی رستوران سنتی، تنها به بحث تجهیزات و دکوراسیون بسنده نمی‌کند و در گام اول کشش منطقه و سلیقه و علاقمندی های ساکنین آنجا را به خوبی آنالیز می‌نماید.  

تجهیزات لازم برای راه اندازی رستوران سنتی

برای تجهیز رستوران سنتی به دو دسته لوازم نیاز دارید. لوازم مربوط به آشپزخانه که به پخت بهتر و سریعتر غذا کمک میکنند و لوازم دکوری که فضاسازی رستوران به کمک آنها انجام میشود. فراموش نکنید که خرید برخی از ابزار و تجهیزات باعث شلوغ شدن فضای آشپزخانه یا رستوران شده و کار را برای آشپز و کارکنان سخت میکند. به همین دلیل بهتر است تجهیزات رستوران خود را به صورت هوشمندانه و پس از مشورت با یک مشاور توانمند در زمینه راه اندازی رستوران سنتی تهیه کنید، تا همه لوازم بهترین کارایی را برای شما داشته باشند.

هزینه راه اندازی رستوران سنتی

یکی از مهمترین دغدغه هایی که هنگام فکر کردن به راه اندازی رستوران به ذهن شما خطور میکند این است که هزینه راه اندازی رستوران سنتی چقدر است و چه بودجه ای باید برای آن در نظر گرفت؟ واقعیت این است که شروع کسب و کاری از جنس رستوران سنتی، به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد.

از جمله منطقه ای که برای این کار در نظر گرفته اید، مساحت رستوران و لوازم و تجهیزات مورد نیاز برای تجهیز آشپزخانه و همچنین وسایل مورد نیاز برای دکوراسیون. برای بررسی همه این موارد و انتخاب هوشمندانه میتوانید با شماره تلفن 09121963216 تماس بگیرید و مشاوره دریافت کنید.

مشاوره راه اندازی رستوران مدرن

وقتی به راه اندازی رستوران مدرن فکر میکنید، در ابتدا باید یک منوی هیجان انگیز از غذاهای روز دنیا داشته باشید تا بتوانید سلیقه همه طرفداران غذاهای مدرن و اروپایی را پوشش بدهید. از غذاهای ارگانیک و دریایی گرفته تا غذاهای ایتالیایی و فرنگی همگی باید جایی در منوی شما داشته باشند. عامل بعدی که دوست داران غذاهای مدرن را به رستوران شما دعوت می‌کند، دکوراسیون و اکسسوری هایی است که برای چیدمان از آنها استفاده می‌کنید.

مشاوره راه اندازی رستوران ایتالیایی

راه اندازی رستوران ایتالیایی که این روزها طرفداران پروپاقرص خود را دارد، یکی از بهترین گزینه های راه اندازی رستوران مدرن به حساب می آید. اولین قدم، داشتن یک منوی غذایی با رسپی ها و چیدمان به سبک دکوراسیون ایتالیایی است. رویایی که میتواند با دریافت مشاوره به حقیقت تبدیل شود و یک کسب و کار بسیار پرسود را برای شما رقم بزند.

تجهیزات لازم برای رستوران ایتالیایی

یخچال، فریزر و سایر لوازم نگهدارنده غذا و مواد اولیه، از ملزومات اصلی در تجهیز آشپزخانه هر رستوران است. رستوران ایتالیایی نیز از این قاعده مستثنی نیست. موضوع بعدی تجهیزات گرم کننده و فرهایی است که برای پخت پاستا و پیتزا باید تهیه کنید.

فرهای مخصوص پیتزا در آشپزخانه رستوران های ایتالیایی جایگاه ویژه ای دارند. این نوع فرها ظرفیت های مختلفی دارند که باید متناسب با ظرفیت کسب و کار خود، فر مناسب را خریداری نمایید. تنور پخت پیتزا یکی دیگر از ملزومات مورد نیاز شما در آشپزخانه است. این تنور شباهت زیادی به تنورهای نانوایی دارد ولی مخصوص پخت پیتزا طراحی شده است.

پاستا یکی دیگر از غذاهای محبوب ایتالیایی در بین مردم ایران است به طوری که به جرات میتوان گفت طبخ انواع پاستای ایتالیایی با رسپی های مختلف، میتواند رونق کسب و کار شما را تضمین نماید! خمیر پاستا مهم ترین ماده اولیه در پخت پاستای سنتی ایتالیا است. برای تهیه خمیر پاستا، ورز دادن، برش زدن و تبدیل آن به پاستا، نیاز به ماشین های مخصوصی دارید که بدون حضور این ماشین ها، تجهیزات آشپزخانه ایتالیایی شما کامل نیست.

هزینه راه اندازی رستوران ایتالیایی

برای راه اندازی رستوران ایتالیایی، لازم است برآوردهای مالی در قسمت های مختلف انجام شود. از برآورد بودجه مورد نیاز برای منطقه ای که قرار است رستوران در آن افتتاح شود گرفته تا تجهیزات داخلی آشپزخانه متناسب با نوع و تعداد سرویس دهی شما در روز و وسعت کار، لوازم مورد نیاز برای دکوراسیون داخلی و چیدمان همگی باید به درستی مورد بررسی قرار بگیرند تا هزینه مورد نیاز شما مشخص شود. برای برآورد بودجه تعیین نیازمندی های راه اندازی رستوران ایتالیایی و بهرمندی از تجربیات موفق ما میتوانید با شماره تلفن های 09121963216 تماس بگیرید و مشاوره دریافت نمایید.

مشاوره راه اندازی فست فود

 راه اندازی رستوران فست فود در تمامی دنیا جزء مشاغل بسیار جذاب و دوست داشتنی به شمار میرود. این جذابیت در درجه اول به دلیل طرفداران پر تعداد غذاهای فست فودی است و دلیل دوم تنوع رسپی های دلچسب پرای تهیه فست فود است. طوریکه بعضی از دوست داران فست فود، آن را تنها یک غذا نمیدانند، بلکه یک سبک زندگی تلقی میکنند!

واقیعت این است که راه اندازی فست فود به عنوان یک کسب و کار مدرن، نیازمند مطالعات و بررسی هایی است که قبل از شروع کار باید انجام شود. از طرفی هزینه های بالا، اجازه خطا را به شما نخواهد داد. چه بسا افرادی که به دلیل خطاهایی در اثر نا آگاهی قبل از راه اندازی فس فود، با مشکلات بسیاری مواجه و مجبور به ترک این بازار پر قابلیت و جذاب شده اند.

در بازار حرفه ای زمانی برای آزمون و خطا وجود ندارد، از این رو دریافت مشاوره راه اندازی فست فود، راه را برای رسیدن به هدف کوتاه میکند.

تجهیزات راه اندازی فست فود

چرخش ذائقه ایرانی ها به سمت انواع فست فود، رشد چشم گیر این سبک رستوران ها را به دنبال داشته است. اگر شما هم به فست فود به دید یک کسب و کار پر رونق برای آینده فکر میکنید و در آستانه راه اندازی فست فود هستید، باید بدانید تجهیزات مورد نیاز فست فود با آنچه در آشپزخانه های صنعتی وجود دارد، کمی متفاوت است.

واقعیت این است که برای راه اندازی فست فود به ابزار محدود تری نیاز داریم. البته این موضوع تا حد زیادی به این موضوع ارتباط دارد که قصد شما ارائه کدام یک از موارد منوی یک رستوران فست فود است. مثلا مشخص شود که آیا به راه اندازی رستوران مرغ سوخاری فکر میکنید یا قصد راه اندازی رستوران زنجیره ای را دارید.

 دستگاه خمیرگیر و خمیر پهن‌کن، فر پیتزا ریلی یا صندوقی، دستگاه سرخ کن، دستگاه خلال کن، دستگاه گریل از جمله دستگاه هایی هستند که برای راه اندازی رستوران فست فود به آن نیاز دارید. اما اینکه کدام یک برای شما مناسب تر است و از طریق چه منویی میتوانید کسب درآمد بالاتری داشته باشید، یک موضوع کاملاً تخصصی است که به عوامل مختلفی از جمله کشش منطقه، سلیقه افراد ساکن در آن منطقه، بودجه در اختیار شما و عواملی از این دست بستگی دارد.

هزینه راه اندازی فست فود

به طور کلی میتوان گفت برای راه اندازی فست فود باید بودجه مناسبی در نظر بگیرید و کار خود را به طور حرفه ای شروع کنید، از این طریق میتوانید مشتریان ماندگاری داشته باشید. این را هم در نظر داشته باشید که عوامل متعددی روی هزینه راه اندازی رستوران فست فود تاثیر گذار است. از جمله اصلی ترین عوامل میتوان به محل قرار گیری رستوران، متراژ فضای رستوران، تجهیزات داخلی آشپزخانه، تعداد پرسنل، دکوراسیون و هزینه تبلیغات یا خدمات جانبی اشاره نمود.

یکی از روش هایی که میتواند تا حد زیادی هزینه های شما را کاهش دهد، مشاوره راه اندازی فست فود برای جانمایی رستوران و خرید تجهیزات آشپزخانه است. استفاده از تجارب صدها پروژه موفق راه اندازی رستوران میتواند شما را در رسیدن به کسب و کار رویایی خود یاری کند. کافیست برای دریافت مشاوره با شماره تلفن 09121963216 تماس بگیرید.

مراحل راه اندازی رستوران                   

به طور کلی برای راه اندازی رستوران، باید یک سری اقدامات را به ترتیب اولویت انجام دهید تا به نتیجه مطلوب برسید و کسب و کار رویایی خود را استارت بزنید.

  •    بدون تردید اولین قدم برای راه اندازی رستوران این است که مشخص شود ایده اولیه شما چیست و قرار است چه کاری انجام دهید. به بیان دیگر چه نوع رستورانی مد نظر شماست. بنابراین اولین مرحله راه‌اندازی رستوران، انتخاب سبک آن و دید کلی درباره آینده راه اندازی رستوران می‌باشد.
  •    در مرحله بعد باید محلی را برای راه اندازی در نظر بگیرید. به یاد داشته باشید که مکان جغرافیایی قرار گیری رستوران اهمیت بسیار بالایی در رونق و موفقیت آن دارد. این موضوع اهمیت بسیار بالایی دارد که نیازمند تحقیق و بهره گیری از کمک مشاوران است. پس از انتخاب محل مورد نظر، باید رقبای خود را شناسایی کنید تا بتوانید عملکرد بهتری نسبت به آنها داشته باشید.
  •    در این مرحله باید لیستی از تمامی تجهیزات و نیازمندی های رستوران خود تهیه نمایید. این لیست کلیه لوازم مورد نیاز برای تجهیز آشپزخانه به همراه وسایل مورد نیاز برای سالن پذیرایی و اکسسوری های مورد نیاز برای دکوراسیون داخلی را شامل میشود.
  •    تعیین اسم برای رستوران: پیش‌نیاز این مرحله، مشخص کردن عوامل مربوط به قدم اول است. یعنی پس از اینکه شرایط مکانی رستوران، مشتریان و رقبا بررسی شد، باید برای تعیین نام رستوران اقدام کنید. پیشنهاد میکنیم اولویت در انتخاب اسم در نظر گرفتن ارزش پیشنهادی کسب‌وکار برای مشتریان باشد چرا که تاثیر زیادی در فروش خواهد داشت.
  •    در گام بعد باید به فکر تهیه یک منوی غذایی متناسب با سبک رستوران خود باشید. تدوین یک منوی غذایی مناسب و کامل، نقش بسیار تعیین کننده ای در موفقیت کسب و کار شما خواهد داشت.
  •    انتخاب سرآشپز: اولین و مهم ترین مرحله برای افتتاح رستوران انتخاب سرآشپز مناسب است ،که در تمامی مراحل زیر به عنوان مشاور اصلی در کنار شما باشد،معمولا در ایران به این نکته چندان توجهی نمشود ولی بهترین زمان انتخاب سرآشپز قبل از شروع هر کاری است.
  •    آموزش منابع انسانی: به عنوان یک اصل کلی در سازمان‌های بزرگ و کوچک، آموزش پرسنل وکارکنان جزو مهم‌ترین عوامل است. آموزش مباحث مشتری‌مداری و ارتباط با مشتری برای آن دسته از پرسنلی که مستقیما" با مشتریان سروکار دارند باید اولویت بحث مشاوره و راه اندازی رستوران باشد. آموزش فنی و استفاده از افراد با تجربه به عنوان اشپز و سراشپز، توانمندسازی کارکنان بخش آماده سازی و تهیه غذا در داخل آشپزخانه را به همراه خواهد داشت. پیشنهاد میکنیم برای مدیریت و خدمت‌رسانی بهتر مشتریان دوره‌های اموزشی به‌روز به صورت مداوم برای کارکنان خود در نظر بگیرید تا نمره رضایت مشتریان کسب‌وکار شما بالاتر برود.
  • طراحی داخلی و دکوراسیون رستوران: یکی دیگر از عوامل مهم که در جذب مشتری و بهره‌وری رستوران تاثیر دارد و باید در هنگام راه‌اندازی رستوران مورد توجه قرار گیرد، بحث طراحی آشپزخانه صنعتی و دکوراسیون فضای سرویس‌دهی به مشتریان است.
  • بهترین زمان برای طراحی آشپزخانه صنعتی بعد از طراحی منو رستوران و قبل از اجرایی دکوراسیون داخلی است؛ به این خاطر که در زمان اجرای جزئیات دکوراسیون رستوران زمان برای کار در آشپزخانه و تست های مربوطه فراهم است. به دلیل اینکه طراحی رستوران،طراحی آشپزخانه و طراحی منو با هم مرتبط هستند، بهتر است در طراحی، هماهنگی و ارتباط مناسبی بین آنها برقرار شود.
  •    این مرحله به عواملی همچون کانسپت اصلی رستوران، میزان سرمایه‌گذاری و نظر مدیریت رستوران بستگی دارد و از انجایی که به مباحث روانشناسی، رفتار مشتریان و معماری مرتبط است، پیشنهاد میکنیم از متخصصین مربوطه قبل از راه اندازی رستوران مشاوره بگیرید.
  •    اگر برای راه اندازی رستوران، تردید دارید و موانعی را سر راه کسب و کار رویایی خود میبینید، کافیست از یک متخصص مشورت بگیرید تا از این طریق به رویای خود یکبار برای همیشه جامه عمل بپوشانید. متخصصین ما نیز هر لحظه آمادگی دارند تا پاسخگوی سوالات شما درباره موضوعات مرتبط با مشاوره و راه اندازی رستوران باشند. از طریق بخش تماس با ما  یا تکمیل فرم زیر آماده پاسخگویی و خدمت‌رسانی هرچه‌بیشتر به شما هستیم.
فرمی برای نمایش انتخاب نشده است.

سوالات متداول

در ارتباط با راه اندازی رستوران، سوالات بسیاری ممکن است به ذهن شما خطور کند. در قسمت های قبلی به بسیاری از این سوالات پاسخ دادیم و سه سوال مهمی که ممکن است تصمیم گیری شما برای راه اندازی رستوران در گرو پاسخ به آنها باشد، عبارتند از:

  •    آیا راه اندازی رستوران با سود بالایی همراه است؟

در پاسخ به این سوال باید بگوییم که صنعت غذا همیشه و در هر شرایطی در یک رونق نسبی به سر میبرد. زیرا انسانها بنا بر ماهیت وجودی خود نمیتوانند از مساله خوردن و آشامیدن چشم پوشی کنند. از طرف دیگر واقعیت این است که در بسیاری ازمواقع خوردن غذا به ویژه فست فود برای ما ایرانی ها به یک تفریح یا سرگرمی تبدیل شده است.

واقعیت این است که راه اندازی رستوران و فروش غذا یکی از کسب و کارهای خوش سود و پر درآمد به شمار میرود. البته این موضوع به این معنی نیست که شما حتما با راه اندازی رستوران به سود خواهید رسید، بلکه سود دهی مستلزم انتخاب شرایط درست و هوشمندانه است که بهرمندی از یک مشاور کاربلد را میطلبد.

  •    چند درصد از فروش رستوران سود خالص است؟

در مورد اینکه چند درصد از فروش را سود تشکیل داده است، نمیتوان به طور دقیق و بدون داشتن اطلاعات دقیق از شرایط و وضعیت فروش و هزینه های رستوران اظهار نظر کرد. چراکه اصولاً سود خالص پس از کسر همه هزینه ها مشخص میشود. به همین دلیل شما در ابتدا باید تمامی هزینه های ثابت و متغیر موجود در فست فود را با هم تجمیع و از فروش کل کسر نمایید تا سود خالص مشخص شود. 

  •    در چه مدت زمانی حجم سرمایه گذاری اولیه در راه اندازی فست فود بر می‌گردد؟

مدت زمان بازگشت هزینه نیز به عوامل متعددی بستگی دارد. لذا در این مورد نیز نمیتوان بدون داشتن اطلاعات دقیق از میزان سرمایه تزریق شده، میزان فروش و سایر مواردی از این دست اظهار نظر نمود. برخی افراد با بی اطلاعی و صرفا بیان یک عدد، اطلاعات اشتباه به صاحبان کسب و کار میدهند که فاقد هرگونه صحت قابل اثبات میباشد.

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سرآشپز ایمان | Chef Iman می‌باشد.
طراحی شده باسایت‌ساز ویترین
سایت‌ساز ویترین