در حال بارگذاری فایل ...
اپ سرآشپز ایمان | Chef Imanدسترسی آسان‌تر

0 تا 100 راه اندازی فست فود

راه اندازی فست فود

برای راه اندازی فست فود چه مراحلی را باید طی کرد؟ | چه نکاتی هنگام شروع به کار فست فود مهم است رعایت گردد؟ | هزینه تقریبی راه اندازی فست فود چقدر است ؟ | فوت و فن های فست فود چیست؟ | حقوق پرسنل در فست فود چقدر است؟

جواب تمام سوالات بالا به همراه تعداد زیادی از نکات لازم قبل از شروع به کار و استارت فست فود در این مقاله موشکافی می شود. چنانچه باز هم سوالی داشته باشید فرم زیر را تکمیل کنید تا در اولین فرصت با شما تماس بگیریم. 

فرمی برای نمایش انتخاب نشده است.

مقدمه

امروزه صنعت فست‌فود در گذر زمان و در سطح جهانی به علت تغییر سلیقه مشتریان حوزه غذا به عنوان کسب و کاری با حاشیه سود بالا شناخته میشود. همانطور که از اسم این حوزه پیداست، هدف اصلی آن آماده‌سازی غذا در کوتاه‌ترین زمان ممکن با قیمت و البته طعم مناسب برای مشتریان است. اولین فست فود در جهان با نام اتومات در اوایل قرن 19 در آمریکا با هدف سرعت بخشی تحویل غذا به مشتریان و شعار آسان‌سازی کار مادران بوجود آمد. پس از این اتفاق برندهایKFC ، مک دونالد و برگر کینگ به عنوان رهبران حوزه تولید و توزیع غذای فست فودی در جهان وارد عرصه شدند و میزان خدمات و کیفیت این صنعت غذایی را به طرز قابل توجهی بهبود دادند.

 

نکات لازم قبل از راه اندازی فست فود

به طور کلی تمام فعالیت های مربوطه از زمان تحقیقات و بررسی های اولیه تا هنگام بهره برداری از رستوران زیرمجموعه این نوع خدمات قرار میگیرد. به دلیل حجم فعالیت های تخصصی(تحقیقات بازار، برندینگ، ارتباطات، معماری و ...) که در طی این مراحل انجام میشود پیشنهاد میکنیم برای جلوگیری از اتلاف منابع مالی و زمانی از متخصصان و کارشناسان مربوطه مشورت رایگان انتخاذ کنید. در مقاله دیگری نیز با عنوان مشاوره و راه اندازی رستوران صحبت کرده ایم.

راه اندازی فست فود به چه عواملی بستگی دارد؟

·      میزان سرمایه اولیه ، پیشبینی هزینه های ثابت و متغیر و نرخ بازگشت سرمایه( ROI )

·      طرح کسب و کار یا بیزینس پلن (بازار هدف، رقبا و برنامه ریزی)

·      موقعیت مناسب ملک و نوع تملک( استیجاری(+زمان اجاره) یا مالکیت)

·      پتانسیل رشد و پیشبینی ریسک‌ها و احتمالات

نکات راه اندازی فست فود

مراحل راه اندازی فست فود

قبل از شروع هر کسب و کاری برای افزایش شانس موفقیت بهتر است 0 تا 100 مراحل کار را با تحقیق و بررسی یا استفاده از مشاوران و متخصصان آن حوزه مشخص کنیم. اینکار علی‌الخصوص مشورت گرفتن از افراد با تجربه، ریسک شکست را تا حد زیادی کاهش می‌دهد و فرایند به سود رسیدنِ فست فود را تسریع می‌کند. برای اینکار بهتر است برنامه ریزی، بسیار دقیق و دربرگیرنده تمام هزینه‌ها و احتمالاتِ پیش رو باشد. در صورتی که قصد شروع فعالیت در صنعت فست فود را داشته باشید مطلب زیر را که چکیده مشاوره ها و راهنمایی‌های گروه سرآشپز ایمان با تجربه و تخصص زیاد در راه اندازی فست فود در کانسپت های متفاوت به شما کمک زیادی میکند.


 0 تا 100 مراحل لازم برای راه اندازی فست فود به صورت قدم به قدم مورد تحلیل و بررسی قرار میگیرد. شما نیز میتوانید برای بهتر شدن محتوا انتقادات و پیشنهادات خود را با تکمیل فرم پایین صفحه برای ما ارسال بفرمائید.

 

مرحله اول: برنامه ریزی و تدوین بیزینس پلن(طرح کسب وکار)


در این مرحله لازم است موضوعات زیر را در نطر داشته باشید.(ترجیحا" برای فست فود خود سوالات و موارد بررسی شده را در یک دفتر یا روی کاغذ یادداشت کنید)

1- مشخص کردن مکان فست فود و تصمیم گیری در خصوص اجاره یا خرید محل

بهتر است محل قرار گرفتن فست فود نزدیک به مجموعه بازی، مراکز خرید، مراکز آموزشی یا به طور کلی مکان‌ها پر رفت و امد باشد تا بیشتر در معرض دید مشتریان قرار بگیرد.


2- مشخص کردن مشتریان و بازار هدف فست فود (مورد 1 و 2 باید با یکدیگر تطبیق داشته باشند)

باید از لحاظ مالی و اجتماعی مورد بررسی قرار بگیرند و در صورت لزوم ماتریس پرسونای مشتریان شامل مشخصات دموگرافیک(سن، شغل، جنسیت و ...) نوشته شود.


3- تجهیزات آشپزخانه و ابزار لازم برای شروع کار چیست و چقدر هزینه و زمان برای تامین نیاز دارد؟

یخچال، میز، ابزار داخل آشپزخانه، فر، سرخ‌کن و غیره


4- تعیین کانسپت کلی فست فود و منوی غذایی فست فود

کاسنپت فست فود همان تم یا شخصیت فست فود است و طراحی منوی غذایی به عنوان یکی از مهم ترین مراحل در راه اندازی فست فود محسوب می گردد. منوی غذایی باید بر مبنای ذائقه (یا سلیقه) مشتریان و بازار هدف انتخاب گردد.


5- تعیین نام و برند برای فست فود

برای جلوگیری از سو استفاده از اسم و برند فست فود در بلندمدت این اقدام بسیار حائز اهمیت است که پس از طی کردن مراحل قبلی اسم و برندی شایسته این واحد صنعتی انتخاب گردد.


6- تامین کننده مواد اولیه چه شرکت یا شخصی است؟

تامین کننده ی تمام مواد اولیه فست فود اعم از میوه، سبزیجات، گوشت و ادویه و ... به همراه نحوه تسویه حساب(چکی یا نقدی) باید مشخص گردد. تحقیق بازار و شبکه روابط گسترده بین تامین کنندگان تا حد زیادی به پیدا کردن مواد اولیه با قیمت مناسب کمک میکند.

بیزینس پلن فست فود

مرحله دوم: فرآیند اداری و رسمی راه اندازی رستوران

اگر چه فرایند راه اندازی فست فود، عموما" وقتگیر و حوصله‌سربر است ولی بهتر است تمام روند اداری لازم را همان ابتدا پشت سر بگذارید تا با مشکلات قانونی در ادامه کار روبه رو نشوید.

برای شروع فرایند بهتر است به اداره اصناف مراجعه شود. تمام راهنمایی های قانونی لازم را میتوان از اداره اصناف قبل از شروع کار فست فود دریافت کرد. با توجه به اینکه کل صنعت غذا باید مجوز اداره بهداشت برای شروع و ادامه فعالیت را داشته باشند، اداره بهداشت دومین محلی است که برای دریافت مجوزات قانونی و اداری فست فود باید به آن مراجعه شود. با توجه به اینکه صنعت فست فود مستقیما" با سلامتی و تغذیه مردم سروکار دارد تست اعتیاد و گواهی عدم سو پیشنیه از جمله مواردی است که اداره بهداشت باید تایید کند. محل بعدی برای مراجعه، اداره دارایی است و لازمه راه اندازی فست فود نیز گرفتن تاییدیه های لازم از این ارگان است.

در نهایت مجددا" با مراجعه به اداره اصناف و شرکت در کلاس های آموزشی مربوطه برای یادگیری نحوه ارتباط با مشتری، مدیریت فست فود و هزینه ها و همچنین مسائل مالی و بیمه تقریبا" این مرحله به پایان میرسد و باید منتظر جواز کسب راه اندازی فست فود باشید.

 

مرحله سوم: تعیین حساب بانکی و امور مالی و بیمه‌ای فست فود

مشاوران مالی کسب و کار شدیدا" توصیه میکنند قبل از راه اندازی فست فود یک حساب بانکی رسمی حقوقی و جداگانه برای آن تاسیس کنید. فرایند ثبت و ضبط مستندات و مراودات مالی اعم از خرید مواد اولیه، اجاره و میزان فروش به صورت لحظه ای برای هر کسب و کاری از اهمیت بالایی برخوردار است. بررسی میزان سود و درآمد فست فود و تحلیل ماهانه آنها باعث پیدا کردن نقاط ضعف و قوت در کوتاه‌ترین زمان ممکن برای مدیریت هزینه و درامد فست فود میشود.

قدم بعدی در راستای مسائل مربوط به بیمه، لازم است پرسنل فست فود به عنوان یک واحد صنعتی همگی بیمه شوند تا از جریمه های بعدی قانونی جلوگیری شود و فرایند جذب پرسنل نیز با راحتی بیشتری انجام پذیرد.

 

مرحله چهارم: استفاده از مشاوران متخصص

اگر چه سعی کردیم در این محتوا تقریبا" نکات اصلی مربوط به راه اندازی فست فود را پوشش دهیم، اما استفاده از مشاوران و متخصصانی که تجربه راه اندازی رستوران و فست فود را دارند در فرایند اجرای کار باعث جلوگیری از آزمون‌وخطا و هزینه های اضافی میگردد. با تکمیل فرم زیر گروه سرآشپز ایمان برای راهنمایی و مشاوره رایگان با شما تماس خواهند گرفت.

فرمی برای نمایش انتخاب نشده است.
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سرآشپز ایمان | Chef Iman می‌باشد.
طراحی شده باویترینویترین